Ridurile de expresie de formează din cauza repetării mimicilor faciale, inițial acestea apărând initial sub forma unor linii fine.

Ce este baby Botox-ul?

Baby botox-ul este similar botoxului clasic, diferența dintre cele două constând în gradul de diluție. În cazul baby botox-ului se folosesc mai multe unități de diluție, astfel că aspectul va fi unul natural, întinerit.

Produsul se folosește pentru a estompa ridurile fine de expresie.

Cum funcționează?

Estomparea ridurilor cu baby Botox este un tratament discret de întinerire. Baby Botox-ul va încetinii activitatea mușchilor faciali, astfel că ridurile se vor estompa, iar pielea va căpăta un aspect fresh, întinerit. Procedura se recomandă persoanelor tinere, care își doresc netezirea ridurilor de expresie, având ca scop prevenirea apariției/„agravării”.

Cât durează?

Procedura în sine durează doar 15-30 de minute, iar efectele ei sunt vizibile în aproximativ 7-10 zile de la intervenție. Pe parcursul acesteia, pacientul nu resimte niciun fel de disconfort. Remanența, conform producătorului este de 4-6 luni, aceasta putând să difere, în funcție de organismul sau stilul de viață al pacientului.

Recomandări:

Tratamentul cu baby botox se recomandă persoanelor tinere, care își doresc prevenția apariției ridurilor, sau chiar în cazul persoanelor mature, care își doresc un aspect întinerit, dar totuși natural.

De asemenea, tratamentul cu baby botox se poate efectua și în cazul persoanelor care au optat în prealabil pentru estomparea ridurilor cu Botox, pentru menținerea rezultatelor.

Prețul este de: 200 €

Dorești programare?