Alungire de penis

Alungire de penis: 2500-3500

Penisul are doua parti: o parte fixa sub piele si o parte mobila corpul penisului.

Penisul este format din doua corpuri erectile (acele structuri care umplute cu sange determina erectia): corpii cavernosi si corpul spongios. Aceste structuri au dimensiuni fixe si nu se poate interveni asupra lor.

Dimensiunile normale ale penisului la un adult, in stare de repaus, sunt de apox 10 cm in lungime si 7-9 cm in circumferinta. In erectie dimensiunile considerate in limite normale sunt cuprinse intre 10 si 20 cm lungime, iar grosimea poate varia intre 8 si 14 cm in circumferinta.

Alungirea penisului se face printr-o interventie chirurgicala la nivelul partii fixe aflate sub piele in apropierea bazinului unde se afla radacina penisului si a corpilor erectili. Acestia sunt foarte puternic fixati in perineu prin mai multe ligamente.

Prin operatia de alungire a penisului se sectioneaza unul din aceste ligamente permitind alungirea penisului. Cresterea lungimii penisului se face atat asupra dimensiunilor in repaus cat si asupra celor in erectie. Prin aceasta operatie se pot castiga intre 2 si 5 cm in lungime, in functie de particularitatile anatomice ale fiecarui pacient.

Operatia nu se poate face decat o singura data, nu se poate repeta si nu este reversibila (nu se poate reveni la forma si dimensiunile dinaintea operatiei).

Cum trebuie sa te pregatesti pentru procedura?

– nu mai fumezi cu cel putin sase saptamani inainte de operatie, asta va facilita o recuperare mai buna;

– eviti sa iei aspirina, anumite medicamente anti-inflamatorii si medicamente naturiste care pot creste riscul sangerarii;

– indiferent de tipul de procedura, hidratarea este foarte importanta si anterior dar si post-operatie pentru o recuperare sigura.

Care sunt contraindicatiile metodei?

Contraindicatiile operatiei sunt:

  • bolile grave cardiopulmonare
  • diabetul zaharat
  • boli grave ale sangelui cu tulburari de coagulare
  • boli dermato-venerologice
  • necomplianta pacientului

 

Dorești programare?