De ce apar cearcănele?

Cearcănele inestetice sunt adesea asociate lipsei de somn, fumatului excesiv, unui stil de viață dezordonat sau ca semne ale îmbătrânirii sau ale expunerii la soare. Hiperpigmentarea acestora ajunge adesea să creeze adevărate complexe.

Ce presupune depigmentarea cearcănelor?

Depigmentarea cearcănelor este o procedură non chirurgicală, minim invazivă, care constă în injectarea unui cocktail de substanțe cu vitamina C, cu rol antioxidant, în zonele afectate. În urma acestei proceduri, zona tratată își va recăpăta luminozitatea. Procedura se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), cu un ac foarte fin.

Cât durează?

Procedura în sine durează doar 30 de minute, iar efectele ei încep să fie vizibile imediat. Tratamentul nu presupune nici un fel de durere sau disconfort pentru pacient. În urma intervenției, fața va părea mai luminoasă, mai odihnită.

Recomandări: 

În funcție de necesitățile fiecărui pacient, medicul îi va recomanda numărul necesar de ședințe, astfel încât rezultatul să fie unul optim.

Dacă vă doriți netezirea depresiunii intraorbitale, în urma consultației, medicul vă poate recomanda și umplerea cearcănelor cu acid hialuronic.

 

Pentru un rezultat optim sunt necesare 3-4 ședințe. 

 

Preț: 120 €

Dorești programare?