Ingrosare de penis cu grasime proprie si liposuctie supra-pubiana

Ingrosare de penis cu grasime proprie si liposuctie supra-pubiana : 1900

Marirea penisului fara operatie este o procedura extrem de avantajoasa pentru pacient, deoarece se fac doar niste mici intepaturi, prin care este recoltata grasimea si alte mici intepaturi prin care aceasta este injectata.
Interventia este fara niciun risc de respingere din partea pacientului, deoarece grasimea este recoltata din propriile tesuturi iar cicatricea ramasa este aproape neobservabila.
Penisul devine astfel cu 30% mai gros decat aspectul initial.

Datorita acestui proces, marirea penisului cu grasime face parte dintre procedeele de medicina regenerativa, unde nu se folosesc incizii, fire de sutura, recuperarea este foarte rapida si rezultatele exceptionale.

De ce este recomandata aceasta metoda

Faloplastia de augmentare este una dintre cele mai cerute interventii de chirurgie estetica regenerativa printre pacientii de sex masculin intre 20-45 ani.
De obicei, procedeele neconventionale, conservatoare (medicatie, suplimente pe baza de plante si pompe speciale pe baza de vacuum) sunt abandonate repede, deoarece nu dau niciun fel de rezultat. In aceste cazuri, pacientii apeleaza la o metoda ne-chirurgicala, care le ofera un efect vizibil si de durata.
 Clinica Swiss EstetiX vine in ajutorul dumneavoastra, prin a va oferi o metoda de tratament noua, care inglobeaza atat abordarea chirurgicala cat si cea de medicina regenerativa, care nu inseamna operatie.

  • Se recomanda evitarea contactului sexual pentru minim 4 saptamani de la operatie si de asemenea si evitarea cautarii erectiilor pe aceeasi perioada;
  • Se recomanda evitarea presiunii la nivelul penisului prin lenjeria intima, pentru minim 4 saptamani.

Ingrosarea penisului si liposuctia regiunii suprapubiene
Multi barbati  prezinta un depozit de grasime la nivelul suprabian, iar liposuctia in aceasta zona se face foarte facil folosind liposuctia cu jet de apa care ne ajuta ca inaintarea canulei sa se faca mult mai usor, deoarece grasimea de la acest nivel este foarte fibroasa si dura. Grasimea de la acest nivel nu o folosim niciodata la ingrosarea penisului.

Dorești programare?