Mărire pomeți

Îți dorești pomeți mai bine conturați și proeminenți ?
Mărirea pomeților prin umplerea cu acid hialuronic

Ce este volumizarea pomeților?

Mărirea sau volumizarea pomeților se realizează prin injectarea cu acid hialuronic. Această procedură redă conturul facial, accentuează zona pomeților echilibrând  geometria facială.

Cu pomeți proeminenți, un volum mai armonios, chipul va căpăta un aspect mai tineresc și mai bine definit.

Cu ajutorul acestei metode, vei obține un efect de lifting în zona centrală a feței, oferind un efect de slimming face, obținându-se și o diminuare a șanțurilor nazolabiale.

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 15-30 de minute, iar rezultatele sunt vizibile imediat după finalizarea procedurii. Pe parcursul acesteia, pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort. Remanența, conform producătorului, este de până la 18 luni, în funcție de organismul și stilul de viață al fiecărui pacient.

Procedura se realizeaza cu canula atraumatică pentru distribuirea uniformă a acidului în punctele cheie, punctul de acces făcându-se cu un ac, prin părțile laterale ale obrajilor.

Recomandări:

Pentru un efect natural, medicii recomandă injectarea de 1-2 ml de acid hialuronic, însă, în funcție de vărstă și/sau trăsăturile pacientului, cantitatea poate varia.

Se recomandă a se realiza împreună cu umplerea șanțurilor nazogeniene și reconturarea mandibulară pentru un efect mai slim și perfect proporționat.

Mărirea pomeților se poate realiza si prin intermediul procedurii de Lipofilling si prin Biolifting cu plasma gen

Preț: 199 – 350 € / 1 ml