Pret marire buze

Buzele voluminoase transmit senzualitate

Asociate cu tineretea si frumusetea de sute de ani, buzele pline, sunt considerate un semn de tinerete si un standard de senzualitate.

Buzele sunt un simbol al senzualitatii si frumusetii deoarece cu ajutorul lor comunicam, ne exprimam si sarutam. In timp ce vorbim toata atentia receptorului se indreapta catre buzele noastre.

Multe femei îşi doresc să aibă buze pline, seducătoare, însă nu prea îndrăznesc să apeleze la intervenţiile chirurgicale de teama sa nu arate prea „artificial”. Există însă o soluţie sigură şi foarte discretă, injectarea unei substanţe pe care organismul nostru o secretă în mod natural, dar care se reduce cu vârsta – acidul hialuronic

Acidul hialuronic confera buzelor o anumită voluptate, feminitate, fără a avea vreun aspect nenatural prin injectii de maximum 1 ml, iar rezultatele ţin între 6 luni şi un an. O altă variantă este utilizarea siliconului, rezultatul fiind permanent dar care poate produce o anumită iritaţie la nivelul ţesutului sau chiar reacţii secundare de tipul necrozelor.

Avantajele ultilizarii acidului hialuronic pentru maririea buzelor

Daca va doriti un zambet mai atragator, solutia unui tratament cu Acid Hialuronic pentru modelarea si marirea buzelor este cea mai buna alegere.

Prin acest tratament puteti obtine:

 • un aspect natural al zambetului,
 • buze moi si senzuale,
 • zambet cu un contur bine definit,
 • buze cu un volum global,
 • aspect optimist, intinerit prin ridicarea comisurii bucale ( interventie recomandata doar daca este necesar)
 • efectul este unul temporar si reversibil, pentru cazul in care nu vreti sa mai profitati de avantalele sale

Produsele folosite de Swiss Estetix Bucuresti

Marirea buzelor este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar (8-12 luni) in functie de substanta utilizata fiind una dintre procedurile de medicina estetica cele mai solicitate in prezent.

Augmentarea buzelor se face in prezent cu mai multe substante dar cea mai eficienta este acidul hialuronic.

Operatia de Marirea a buzelor confera un rezultat deosebit, un aspect natural, o marire uniforma si estetica. Produsele folosite de Swiss EstetiX sunt perfect tolerate,nu dau reactii alegice iar persistenta este indelungata (pana la 12 luni, dovedit clinic).

Filler-ul pe baza de Acid Hialuronic are urmatoarele proprietati:

 • Imbunătățește conturul buzelor și volumul acestora.
 • Fiind un gel mai gros, permite mai multă versatilitate în conturare și in cresterea volumului liniilor faciale și falduri nazo-labiale, umplerea ridurilor profunde și creșterea volumului buzelor.
 • Contine acid hialuronic biocompatibil, care este un material de umplutură injectabil, ce oferă rezultate instantanee, naturale, astfel nimeni nu va ghici nimic ca a fost făcuta o interventie.
 • Face obraji si pometi sa arata mai tineri si mai sanatoasi.
 • Creșterea conținutului de grăsime în fața următoarea pierdere în greutate, care s-au făcut obrajii devin goală la interior.
 • Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru corectarea falduri si a ridurilor în față.
 • Gelul care conține lidocaină poate fi administrat fără nici o durere datorită consistenței sale netede.
 • Un efect real de push-up
 • Este un material de umplutură cutanată pe baza de acid hialuronic.
 • Este destinat pentru restaurarea volumului facial și îmbunătățirea conturului facial, refacerea formei originale a bărbie și netezirea liniilor nazolabiale adânci.
  Mare avantaj său este de elasticitate mare îi permite să obțină rezultate cu ușurință într-adevăr vizibile și naturale.

Tratamentul cu Acid Hialuronic

Tratamentul de marire a buzelor cu acid hialuronic se efectueaza cu anestezie locala si dureaza 30-45 minunte.

Cantitatea utilizata depinde de volumul dorit si este recomandat sa nu depaseasca 1 ml per interventie

Inainte de tratament cu o saptamana se intrerupe administrarea de medicatie anticoagulanta, antiinflamatoare, vitamina C si E.

Daca aveti tendinta de a manifesta eruptie de herpes simplex in zona ce doriti a fi tratata, se administreaza tratament preventiv inainte cu 3 zile de acest tratament.

Dupa tratament: timp de 48 de ore nu efectuati miscari agresive in zona tratata, doar un masaj bland o saptamana nu va expuneti la temperaturi extreme ( frig intens, sauna, solar, soare, etc.), evitati exercitiile fizice solicitante se evita consumul de alcool in primele 24 de ore

Contraindicatii: sarcina, alaptare, boli autoimune, tratament anticoagulant, alergii, marire buze cu implant permanent sau substante permanente.