Ce este reconturarea mandibulară?

Reconturarea mandibulară cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă, perfectă pentru a reface conturul mandibular și a vă armoniza perfect trăsăturile faciale. Acest tratament este recomandat atunci când vă doriți o linie a mandibulei mai definită, uniformă sau pentru corectarea asimetriilor.

Odată ce conturul mandibular este definit, volumetria feței va fi restabilită, iar tu  te vei bucura de un aspect mai bine definit, mai feminin, mai atrăgător, conferind în același timp și un efect de slimming face.

Cum se efectuează procedura?

Procedura se efectuează prin injectarea cu acid hialuronic în puncte cheie, astfel încât substanța să fie distribuită uniform, iar efectul să fie unul perfect. Procedura nu este dureroasă, pentru confortul pacientei se utilizează canula atraumatică cu care se definește uniform linia mandibulară. În cazul sensibilității la durere, se aplică o cremă anestezică anterior procedurii.

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar remanența, conform producătorului este de până la 18 luni. În funcție de stilul de viață al pacientului, dar și de organism, remanența poate să difere.

Rezultatul este vizibil imediat, iar pacientul poate să își reia activitățile curente după finalizarea intervenției.

Recomandări:

În funcție de trăsăturile și necesitățile fiecărui pacient, medicul va recomanda cantitatea de acid hialuronic necesară, pentru a obține cele mai frumoase rezultate. De asemenea, dacă vă doriți un efect mai frumos, medicii Swiss vă recomandă și volumizarea pomeților, pentru a obține un profil armonios.

Corecția liniei mandibulare se poate realiza si prin intermediul procedurii de Lipofilling si prin Biolifting cu plasma gen

PRET :  690 € / 3 ml
             920 € / 4 ml
             1150 € / 5 ml

Dorești programare?