Rejuvenarea mâinilor

Mâinile noastre sunt expuse constant unor factori de mediu ca: substanțe chimice, soare, frig. Aceștia afectează țesutul, diminuând elasticitatea, volumul și vascularizația de la acest nivel. Astfel își fac apariția ridurile, petele pigmentare, pielea devine laxă și subțire, iar venele devin proeminente, elemente care trădează vârstă.
Există un număr semnificativ de proceduri menite să îmbunătățească aspectul mâinilor noastre, iar tratamentul se stabilește în funcție de necesitățile pacientului:

Mezoterapie: prespune injectarea la nivelul pielii a unui cocktail bogat în substanțe nutritive ( vitamine, acid hialuronic, minerale etc) cu efect de hidratare și luminozitate.
Preț: 180 €

Terapia vampir: constă în injectarea tegumentului cu plasmă proprie, bogată în trombocite (celulele cele mai implicate în regenerarea tisulară).
Preț: 190 €

Peeling-ul chimic: este indicat în vederea biorevitalizarii și îndepărtării petelor pigmentare. Nu este invaziv și se realizează cu ajutorul unei substanțe chimice care are în componența sa acid tricloracetic.
Preț:150 €

Injectare de acid hialuronic: substanță de umplere și hidratare, cu efect imediat. Este indicată în cazul pierderii de volum.
Preț: în funcție de tipul aciudului 199 € – 350 €