Rinoplastie

Rinoplastia reprezintă intervenția chirugicală care are ca scop remodelarea și îmbunătăţirea aspectului nasului. Rinoplastia este metoda prin care se reușește atingerea anumitor obiective estetice, cum ar fi obținerea unui nas cu o formă perfectă. Se poate asocia cu operația de corecție de deviație de sept (septoplastie) pentru a îmbunătăți respirația.

Durata procedurii este, în medie, de o oră și este realizată sub anestezie generală. Datorită inovațiilor din domeniul esteticii, în rinoplastia modernă există două mari abordări: intervenția deschisă şi închisă.

În cazul metodei deschise, se permite vizualizarea structurii nazale şi diagnosticarea obstrucţiilor sau deficienţelor. Incizia este ascunsă în zona cea mai subţire dintre nări. Post-operator, aceasta va fi insesizabilă, astfel că pacientul nu va rămâne cu semne sau cicatrici inestetice.

În cazul intervenției de tip închis, se practică o incizie marginală, în interiorul nasului. Metoda se potriveşte pacienţilor care doresc o transformare a vârfului şi a zonei mijlocii a nasului. În ambele cazuri, ţesutul existent este înlăturat, adăugat sau repoziţionat. Operaţia se încheie cu suturi fine, iar ţesutul din jurul nasului va fi imobilizat pentru a proteja noua formă.

Rinoplastie simpla: 2950 €
Rinoplastie cu deviatie de sept: 3500 €

Procedura Rinoplastie cu deviație de sept

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de “Rinoplastie cu deviatie de sept”

Pentru Un Aspect Mai Estetic Al Nasului

    [cf7ic]

    Adresa : Swiss EstetiX, București
    Telefon: +40 799 822 884
    Email : [email protected]