Ce sunt ridurile periorale/smoker lines?

Ridurile periorale sau smoker lines sunt, de fapt, ridurile care se formează în jurul buzelor.  Acestea apar din multiple cauze, cum ar fi:

  • Fumatul excesiv
  • Expunerea la soare, fără cremă cu factor de protecție
  • Deshidratarea
  • Băutul cu paiul
  • Încrețirea repetată a buzelor
  •  Pierderea din volumul natural al buzelor

Cum se efectuează procedura?

Procedura  de ștergere a ridurilor periorale constă în injectarea unei cantități mici de acid hialuronic deasupra buzei superioare pentru a adăuga volum în zona afectată. În funcție de adâncimea sau dinamica ridurilor, acestea pot fi estompate și cu botox, care ajută la relaxarea mușchilor și îmbunătățirea aspectului pielii în zona tratată.

Cât durează?

Procedura în sine durează aproximativ 30 de minute, iar pe parcursul acesteia pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort. Rezultatele sunt vizibile imediat. În ceea ce privește remanența, aceasta variază de la 6-9 luni, dacă optați pentru estomparea ridurilor periorale cu acid hialuronic, iar în cazul botoxului remanența este de 4-6 luni. Bineînțeles această perioadă poate varia în funcție de stilul de viață al pacientului și de organismul acestuia.

Intervenția se realizează cu anestezie topică (cremă anestezică), astfel că pacientul nu simte niciun fel de disconfort sau durere.

RECOMANDĂRI:

Medicii Swiss EstetiX recomandă câteva ședințe de Peeling sau PRP (Terapia Vampir), care vor stimula formarea colagenului, astfel încât rezultatul va fi întreținut, iar remanența mai îndelungată.

Procedura de smoker lines poate fi efectuată împreună cu volumizarea buzelor, astfel încât să beneficiați de un aspect întinerit și mult mai frumos.

PREȚ: 199 – 350 € / 1 ml