Terapia Vampir (PRP)

TERAPIA CU SÂNGELE PROPRIU PRP / TERAPIA VAMPIR / TERAPIA CU PLASMA PROPRIE

Ce este Terapia Vampir?

PRP (Platelet Rich Plasma), cunoscută și sub numele de Terapia Vampir este o procedură minim invazivă, care presupune injectarea cu plasmă proprie bogată în trombocite, în piele, care va duce la biorevitalizarea și rejuvenarea pielii.

Această metodă este extrem de eficientă, deoarece se folosește de mecanismul propriu de regenerare al organismului.

Cum se efectuează?

Procedura constă în recoltarea unei cantități mici de sânge, care va fi procesată și centrifugată, astfel încât se pot selecta trombocitele împreună cu plasma, celule care conțin factori de creștere și reparare a leziunilor. Procedura se efectuează sub anestezie topică (cremă), cu un ac foarte fin, astfel încât pacientul nu resimte niciun disconfort.

Afecțiuni/ probleme estetice care pot fi tratate cu ajutorul Terapiei Vampir:

● deteriorarea pielii datorată razelor UV
● pielea obosită
● pielea decolorată, care are un ton cenușiu
● cearcănele
● liniile fine din colțurile gurii
● pete pigmentare sau pistrui
● corectează pliurile pielii din zona bărbiei, gâtului și a decolteului

Recomandări:

Pentru un rezultat optim, medicii recomandă efectuarea Terapiei Vampir împreună cu Beauty Cocktail, pentru un rezultat optim.

În funcție de problemele cu care vă confruntați, medicul vă va recomanda numărul necesar de ședințe, astfel încât vă veți bucura de rezultatele mult dorite.

 

Ce efecte are Terapia Vampir efectuată la nivelul scalpului?

În cazul în care vă confruntați cu căderea părului, trebuie să știți că tratamentul acționează și la nivelul foliculilor de păr. În urma intervenției, aceștia se întăresc, căderea părului va fi stopată, iar părul va începe să se regenereze.

Preţ: 150 € / sedință.