Tratamentul hiperhidrozei

header hiperhidroza
hiperhidroza

Tratamentul hiperhidrozei este o procedură care se folosește de regulă la sportivi sau la persoane care au o activitatea fizică intesă, deoarece are ca scop diminuarea cantității de transpirație secretată de glandele sudoripare.

În cazul în care vă confruntați cu o transpirație excesivă, Swiss Clinics vă pune la dispoziție aceast tratament, ajutându-vă să vă redobândiți încrederea și să practicați orice sport sau activitatea fizică în voie, fără grija transpirației sau a mirosului neplăcut.

Ce este hiperhidroza?

Hiperhidroza este, de fapt, transpirația excesivă. Această afecţiune reprezintă un răspuns exagerat dat de glandele sudoripare, consecinţa sa fiind cresterea cantităţii de transpirație peste limita considerată normală.

Zonele în care hiperhidroza poate fi localizată este la nivelul anumitor regiuni ale corpului sau generalizată. Cele mai frecvent întâlnite zone sunt palmele, tălpile și axilele.

Hiperhidroza de la nivelul axilei este cea mai deranjantă pentru pacienți deoarece axilele sunt permanent umede, iar asta cauzează pătarea hainelor, mirosul neplăcut și chiar anxietatea socială în anumite contexte.

Ofertele lunii

ofertă hiperhidroză

Ce presupune tratamentul hiperhidrozei?

Cel mai eficient, sigur și neinvaziv tratament rămâne injectarea de toxină botulinică care are drept efect blocarea transmiterii nervoase la nivelul glandei sudoripare, oprind secreția acesteia.

Așadar, tratamentul hiperhidrozei se efectuează prin injectarea cu botox la nivelul zonei/zonelor afectate. O dată ce începe să își facă efectul, botoxul va diminua cantitatea de transpirație secretată de glandele sudoripare.

Important de reținut în tratamentul hiperhidrozei este că această procedură nu influențează echilibrul intern al organismului sau transpirația în alte zone. Glandele sudoripare răspândite pe toată suprafața corpului la care nu s-a aplicat tratamentul vor funcționa normal.

Cum se aplică tratamentul hiperhidrozei?

Pentru a avea rezultatele dorite, sunt necesare multiple injectări la 1-2 cm, cu un ac fin, la nivelul zonei problematice. Pacientul resimte o durere suportabilă, la injectare care poate fi combătută  prin metode de anestezie locală.

hiperhidroza tratament
tratement hiperhidroza

Cât durează procedura?

Procedura în sine are o perioadă scurtă de efectuare, aproximativ 15-30 de minute și se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică). Efectul final se va observa la aproximativ 5-7 zile după intervenție și va persista o perioada de 6 luni, fiind necesară apoi reinjectarea.

Ce trebuie să știți după tratamentul hiperhidrozei?

La o astfel de procedură, reacțiile adverse sunt aproape inexistente, fiind efectuată de personal medical calificat. Persoanele cu piele sensibilă pot întâmpina înroșire locală temporară sau un ușor disconfort, dar care va dispărea într-un timp foarte scurt.

Prețul tratamentului hiperhidrozei

Prețul unui proceduri temporare de îndepărtare a hiperhidrozei este de 400 de Euro.

super oferta

Opinii tratament hiperhidroză

Cei mai buni 🤜🤛😍❤🥰 am sa revin cat de curand. Super încântată de ei și de tratamentul hiperhidrozei!!

Felicitări echipei Swiss EstetiX!

  • Antonela Cinaru ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunt sportiv de performanță și tratamentul împotriva transpirației excesive pe care l-am realizat la Swiss Clinics mi-a fost de mare ajutor. Personalul este atent și am simțit implicare 100% din partea lor. Mulțumesc! Cu siguranță am să revin și pentru alte proceduri.

  • Andrei B ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunt impresionat de profesionalismul de care asistentele și medicul au dat dovadă. Pentru mine, alegerea acestui tratament împotriva transpirației a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat, în cadrul Swiss Clinics. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare!

  • Mihai Neacșu ⭐⭐⭐⭐⭐

Tratamentul hiperhidrozei – întrebări frecvente

intrebari frecvente tratament hiperhidroza

Există riscul de a avea reacții adverse în urma tratamentului?

La o astfel de procedură, reacțiile adverse sunt aproape inexistente, fiind efectuată de personal medical calificat. În general pacienții tolerează bine tratamentele cu toxină botulinică. Cu toate acestea, persoanele cu piele sensibilă pot întâmpina înroșire locală temporară sau un ușor disconfort, dar care va dispărea într-un timp foarte scurt.

Care sunt contraindicatiile in utilizarea toxinei botulinice?

Se recomandă evitarea tratamentelor cu toxină botulinică femeilor însărcinate sau celor care alăptează, precum si persoanelor diagnosticate cu o afecțiune neurologică sau alergice la această substanță.

 

Completează formularul și profită de ofertă
    Doresti sa discuti direct cu un consultant?