Hialuronidaza

Ce este Hialuronidaza?

Tratamentul cu hialuronidază este folosit pentru topirea acidului hialuronic introdus în exces, când acesta a migrat, sau dupa injectarea acidului hialuronic au aparut complicatii sau efecte adverse.

Cum se efectuează procedura?

Procedura presupune injectarea unei substanțe, care în doar câteva ore va topi acidul hialuronic, iar forma și volumul buzelor tale isi vor repacapa apectul natural. Procedura nu este dureroasă, iar pacientul nu resimte nici un fel de durere pe parcursul tratamentului.

Hialuronidaza consta in injectarea unei enzime care produc hidroliza, sau mai specific, degradarea acidului hialucronic.

Exista doua categorii de paciente care opteaza pentru aceasta metoda:

  1. Pacientele care din motive obiective aleg topirea acidului. Spre exemplu, formarea unor depresiuni la nivelul pleoapei inferioare, unde s-a injectat acidul hialuronic.
  2. Pacintelele carora li s-a injectat gresit sau prea mult acid hialuronic la nivelul buzelor.

Dacă apelați la această procedură pentru a scăpa de acidul migrat, însă totuși vă doriți buze senzuale, la doar 2 săptămâni după procedură puteți opta din nou pentru volumizarea buzelor.

Cât durează?

Procedura durează maxim 30 de minute, sub anestexie topica (crema anestezica aplicata local ), iar rezultatul îl veți putea observa după aproximativ 2 zile de la efectuarea tratamentului.

Preț: 99 €

Pachet promotional: Volumizare buze + Topirea Gratuita 230 euro / 1 ml

Dorești programare?